Gottliebvin

Enestående Vine Udvalgt
med Omhu

Om os

Opdag Historien Bag Gottlieb Vin

Gottlieb Vin har eksisteret siden 2009. Firmaet blev startet af Allan Gottlieb Jensen, efter i mere end 20 år at have samlet erfaring i professionelle sammenhænge med udvælgelse af vin.

Igennem årene har Allan utallige gang forbløffet kunder og samarbejdspartnere med sin evne til at finde exceptionelle vine til de helt rigtige priser. Dette skyldes ikke kun hans gode næse for og store viden om vin, men også hans mangeårige erfaring i at foretage indkøb og forhandle samarbejdsaftaler på højt niveau i mange brancher.

Siden sin tidlige ungdom har Allan været meget optaget af vin – dens historie og fremstillingsmetoder – de mange vinproducerende lande og deres markers forskelligheder – og fremfor alt de enkelte producenters evne til at skabe vin, som viser netop landets og distriktets særkende på bedste vis.

For de fleste mennesker er udvalget af vin i Danmark temmelig uoverskueligt – og det med rette – for intet land i verden har så mange vinimportører pr. indbygger som Danmark.


Mød Allan Gottlieb Jensen: En Vinconnaisseur med et Skarpt Øje for Excellence

Ideen...

Ideen med Gottlieb Vin er at kunne tilbyde kunderne exceptionelle vine. Disse vine er særligt udvalgte og har alle den rigtige årgang, kvalitet og pris. Nogle kommer fra sortimenterne fra danske importører, men de fleste af vinene er importeret af Gottlieb Vin direkte fra de mange kontakter, som Allan har opbygget under sine utallige vinrejser.

Kort sagt: Gottlieb Vin handler kun med vine, som Allan Gottlieb selv ville lægge i sin egen kælder…

vores Team

MARKEDSCHEF:
Sara Atighi

Tlf.: +45 50565316
E-mail: sara_mss62@yahoo.com

CEO
Allan Gottlieb

+45 31451584
E-mail: agj@gottliebvin.dk