Gottliebvin

Handelsbetingelser

Gottlieb Vin Handelsbetingelser

For at kunne handel på Gottliebvin.dk skal du være fyldt 18 år og bekræfte dette ved samtidigt at godkende handelsbetingelserne. Alle priser på vores webshop er i danske kroner og angivet inkl. til en hver tid gældende afgifter og moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Vi tilbyder vores vinen til firmaer og horesta samt privatkunder i Danmark.

Afhentning

Du er også velkommen til at afhente din vin på vores engroslager, adressen er TWC Wine (Gottlieb Lager) Kromosevej 7, 3050 Humlebæk Tlf: 45762121 kontakt person Nikolaj Pedersen telefon 45762121.                                  

Afhentning bedes ske indenfor 10 dage.

Priser og Betaling

kan der betales med:

Dankort

Mastercard

VISA

Mobilepay

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser på vores webshop Gottliebvin.dk er i danske kroner og angivet inkl. til en hver tid gældende afgifter og moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Alle priser er baseret på salg af hele kasser (6 flasker pr. vin). 

Fine Wine

Vi yder ikke rabat på Fine Wine og Voucher kode kan ikke bruge på fine Wine. Fine Wine fremgår af Webshoppen med dette (Gottlieb vin logoet ”G”).

Levering

Fri Levering I Danmark til brofaste øer.

Vores leveringer sker ved hjælp af eksternt fragtselskab og der kan ikke garanteres et fast leveringstidspunkt. Hvis det ikke er valgt at varen kan stilles uden kvittering (se nedenstående) og der ikke er en person til at modtage forsendelsen, vil varen blive returneret til fragtcentral, hvor den kan afhentes.

Skulle du ikke være hjemme har du mulighed for at noterer en levering til anden adresse eller skrive at fragtmanden må stille leverancen på et angivet sted på adressen f.eks. “må sættes i carport” eller “sæt vin på måtte ved lejlighedens hoveddør”. Udleveringer af denne art sker på modtagerens eget ansvar og risiko.

Skulle en vare være udsolgt kontakter vi dig og aftaler nærmere vedrørende levering.

VIGTIGT: Ved levering er det modtagerens ansvar at kontrollere varerne. Enhver afvigelse (såsom synlig skade, anbrud eller manco ift. fragtbrevsoplysningerne) SKAL noteres på fragtbrevet, inden der kvitteres. Varerne leveres til døren eller umiddelbart inden for døren, hvis adgangsforholdene tillader dette (dvs. fast underlag/ingen trin).

Returnering

Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret.

Reklamation

Gottlieb Vin yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, dog følger reklamationen varens naturlige holdbarhed. Dette forudsætter, at varen er opbevaret og i øvrigt blevet behandlet korrekt. Flasker med “prop” og andre former for dårlig smag eller duft forekommer uundgåeligt og må forventes af kunden i et vist omfang. hvis der forekommer “prop” i mere end én ud af tolv flasker af samme vin købt ved samme ordre, accepteres dette af Gottlieb Vin som en reklamation. 

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Gottlieb Vin indenfor rimelig tid. Det fremhæves, at reklamationsretten er begrænset til varens naturlige holdbarhed,

Varen kan returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Gottlieb vin alle rimelige returneringsomkostninger.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

TWC Wine (Gottlieb Vin lager)

Nikolaj Pedersen

E-mail; nikolaj@twc-wine.dk mærket ”Gottlieb Vin Reklamation”

Det fremhæves, at returnering af varer alene kan ske, hvor dette følger udtrykkeligt af disse betingelser eller, hvor dette på forhånd er aftalt med Gottlieb vin. Vi accepterer ikke modtagelse af varer pr. efterkrav eller lignende, og sådanne forsendelser vil således blive afvist.

Varereturnering foregår til TWC Wine (Gottlieb Lager) Kromosevej 7, 3050. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondence mv.

Klagemuligheder

Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning på din reklamation, kan du sende en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning. Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

For at kunne handel på Gottliebvin.dk skal du være fyldt 18 år.

Personlige oplysninger og datapolitik

For at en ordre kan gennemføres, skal kunden oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Informationerne anvendes udelukkende til opfyldelse af ordren og, hvis kunden accepterer dette, til udsendelse af tilbud og andet markedsføringsmateriale. De afgivne oplysninger transmitteres og opbevares elektronisk af Gottlieb Vin. Opbevaringen sker i ukrypteret form, men på betryggende vis.

Gottlieb Vin sælger ikke eller overdrager aldrig kundeoplysninger til tredjemand, og Gottlieb Vin gør ikke sådanne oplysninger tilgængelige for tredjemand.

I forbindelse med kreditkortbetalingen overføres der visse finansielle data til DIBS, og dette sker via en krypteret SSL-forbindelse i henhold til gældende forskrifter. Transaktionen håndteres via DIBS, og Gottlieb Vin opbevarer ikke kundens kreditkortoplysninger.

I forbindelse med benyttelsen af Gottliebvin.dk lagres cookies på kundens PC, herunder eventuelt i forbindelse med, at systemet skal kunne huske kundens brugernavn og adgangskode.

Kunden har til enhver tid ret til at få indsigt i registrerede oplysninger om kunden samt til at få foretaget nødvendige rettelser, ligesom kunden har ret til at gøre indsigelse mod fejlagtige registreringer eller registreringer, der ikke er lovpligtige. I sådanne tilfælde rettes henvendelse til vores administration hos Gottlieb Vin på Sara@gottliebvin.dk. Dertil kan der ligeledes rettes henvendelse ved spørgsmål om beskyttelsen af personoplysninger. 

Sådan behandler vi persondata (GDPR)

Fra den 25. maj 2018 gælder der nye regler for, hvordan virksomheder behandler og opbevarer persondata. Gottlieb vin lever op til Persondataforordningen og beskytter dine oplysninger. Du kan finde informationerne i nedenstående afsnit, alt efter om du er erhvervskunde, horestakunde eller privatkunder i Danmark.

Privatkunde

Når du køber vin første gang i vores webshop, opretter vi dig som kunde. Vi beder om dit navn, din adresse, dit telefonnummer og evt. din e-mailadresse. Disse oplysningerne anvender vi for at kunne opfylde indgåede aftaler om dit køb,   

Erhvervskunde og horestakunde.

Når I bliver kunder eller leverandører hos os, beder vi om virksomhedens navn, adresse, telefonnummer, CVR-nummer og eventuel e-mailadresse. Disse oplysningerne anvender vi for at kunne opfylde indgåede aftaler om dit køb.

Hos Gottlieb Vin udveksler kun persondata med tredjepart i det omfang, det er nødvendigt for at overholde indgåede aftaler – typisk om levering af og betaling for vin. For at sikre overholdelse af persondataforordningen har vi med alle relevante tredjeparter indgået databehandleraftaler. Skulle I, mod forventning, ikke længere at ønske at handle med Gottlieb Vin, er vi i henhold til regnskabsloven forpligtet til at opbevare alle relevante regnskabsmæssige informationer i 5 år.