Dankbarkeit, Josef Lentsch
Josef Lentsch det er idag er tredje generation der drive både vinfirmaet samt restaurant, Josef lentsch havde to passioner, den ene er hans gourmet restaurant ved navn “Zur Dankbarkeit” som betyder ”At være taknemlighed”, som den blev kaldt, da han efter den økonomisk krise i 30’erne var taknemlig for at kunne åbne sin egen restaurant. Den er anden er for vin, som han er rigtig dygtig til at lave. Hans motto er at lave vine der skaber glæde, er rimelig i pris og passer perfekt til hans restaurants køkken.
Bepin De Eto
The Ceschin family started wine production in San Pietro di Feletto near Venice over 40 years ago. Prosecco is divided into 5 areas, this comes from the best of the area, from which only 6% of the total production comes from.
The winery is based close to Venice and the Adriatic Sea in some absolutely wonderful buildings. For 12 years, they have collected stones from their own fields, and continuously used them to build the very beautiful modern castle.
Their idea is to have their own vineyards – not buying grapes from others.
High quality grapes and the latest in the cellars where magic is done with steel tanks and wooden barrels.
Château Condat
Château de Condat blev oprindeligt bygget af Guillaume, hertug af Guyenne. Det har tilhørt Henry den anden kongen af England. Slotte blev i senere erhvervet af Janoueix-familien der har renoveret og istandsat dette flotte slot.
Slottet ligger tæt på Saint-Emilion by og vinmarkerne ligger på sydvendte skåninger og jordbundsforholdene er optimale for at producerer denne vin i høj kvalitet.
Madl Sekt “Cuvée Special Brut”
Christian Madl har produceret Sekt i mere end 20 år på ”Champagne metode traditionel” i det nordøstlige Østrig, tæt på den Tjekkiske grænse. Vinen er lavet på 89% Chardonnay og 11% Pinot Noir. Druerne er håndplukket og kun 50% af mosten også kaldet ”La Cuvée” anvendes i denne vin og lagres 15 til 40 måneder på den tilsatte gær. Der er tale om Østrigs svar på flot vintage champagne fra Frankrig.