Gottliebvin

Eksklusivt til
Holmsgaards ansatte;

Som ansat hos Holmsgaard får du 35% rabat på alle vine på denne side, indtil d. 14. marts 2024.

Brug koden ”Holmsgaard35” når du betaler. Koden må gerne deles med familie og venner.

Alle bestilte vine bliver leveret hos Holmsgaard (Hedegaardsvej 88, 2300 KBH S), markeret med medarbejderens navn, fredag den 15. marts om formiddagen.

”Jeg vil kun sælge flasker, du kan finde i min egen kælder”

Passionen for vin har fulgt mig i over 35 år. I 2009 gav jeg for alvor min passion liv, da jeg startede Gottlieb Vin. Konceptet er simpelt; Jeg vil kun sælge de flasker, som jeg ville putte i min egen kælder.Det koncept har jeg udfoldet over de sidste 15 år – og det fortsætter jeg med til den dag i dag. Jeg udvælger selv alle producenter, alle vine og alle årgange.

Her finder du vinene, som blev serveret hos Holmsgaard tirsdag d. 30. januar


Udforsk de vine
jeg selv har udvalgt